Bokverk: 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil

Äntligen skall jag dela med mig av hela 3 bokverk den här veckan skrivna av en av mina favoritförfattare och inspiratörer. Dorotea Pettersson brinner för entreprenörskap, personlig utveckling och att hjälpa andra få ihop sin vardag. Hon är tidscoach, bloggare och författare. Idag kommer ni få titta närmare på hennes första bokverk. Vill du läsa mer om Dorotea hittar du henne här där du också kan beställa hennes böcker. 

Fotograf Linda Brolin, Vindro AB

5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil.

I mitt bokverk har Dorotea skrivit en hälsning till mig ” Tiden är din egen. Använd den väl” Det beskriver boken väldigt bra. Den handlar hur du som läsare vill starta din dag. Vill du skapa ett lugn i vardagen, ha full koll eller är det kaos som gäller. 

För mig var det självklart att starta dagen kontrollerat och på ett sätt som ger mig energi. Därför fastnade jag lite extra för denna boken. 

5 AM är ett koncept som bygger på att du skapar dig en egen fokus timme varje morgon. Du lägger upp en planering som följer dig hela dagen. Du fylls med energi och produktivitet. Du är på väg framåt.

I boken beskriver Dorotea att 5 AM är en tidpunkt varje morgonen då livet inte rullar på lika snabbt som annars. Du får vara ensam med sina tankar och dina planer. Du har utrymme för meditation och i din ensamhet kan du göra upp planen för en perfekt dag. Klockslaget behöver inte specifikt vara klockan 05.00 men däremot behöver du ha möjlighet att lägga en timme innan du börjar med resten av morgonbestyren.

Bokverket 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil är en inspirerande bok med en enkel och praktisk metod för att ta dig mot dina små och stora mål. I boken blandas vackra bilder, kloka ord med praktiska arbetsblad som får dig att lyckas skapa din perfekta morgon.

Fotograf Linda Brolin, Vindro AB

Detta bokverk är verkligen ett måste i din bokhylla. Det är en bok jag läst mer än en gång och använder flera ggr i månaden.

” Vi upplever alla tid olika, men har lika många timmar att tillgå”

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *