Nu börjar en resa i bokens värld

VÄLKOMNA!

Äntligen är det dags att hälsa dig välkommen till mitt hjärteprojekt Bokverk.maqt.se. En blogg som kommer handla om böcker, böcker och åter böcker. Jag älskar böcker och har bestämt mig att dela med mig av min passion för det skrivna ordet. Du kommer få tips på nya böcker som precis kommit från tryckeriet men också böcker som kommit i glömska och börjat samla damm på biblioteken. Jag kommer inspirera dig att besöka ditt lokala bibliotek och hitta nya skatter. 

Fotograf Linda Brolin
Fotograf Linda Brolin

Varje månad träffar du min utvalda författare och dess bokverk. Jag svarar på frågan VARFÖR du ska läsa böcker? Jag fördjupar mig i bokens historia och blandar hej vilt bland alla olika bokkategorier.

A room without books is like a body without a soul.

Förutom att inspirera dig att läsa kommer jag visa dig hur böcker kan användas för att lyfta ett hem. Ge ett hem det där lilla extra med hjälp av böcker.

Fotograf Linda Brolin
Fotograf Linda Brolin

Bloggen kommer bara handla om böcker.

Är du författare?

Älskar du böcker precis som jag?

Då vill jag att du hör av dig så jag får lyfta upp dig på min blogg. Jag vill självklart visa ditt bokverk.

Fotograf Linda Brolin
Fotograf Linda Brolin

Förutom att sitta med näsan i en bok älskar jag också att fotografera. Det är mitt yrke till vardags och min stora hobby. Så bilder på böcker kommer ni självklart få ta del av på denna blogg.

Vem är jag som sitter här vid tangenterna och skriver om böcker?

Jag är Linda Brolin och i min presentation kan du läsa mer om mig. Om du finner denna bloggen intressant kan jag rekommendera dig att titta in på min systerblogg En balanserad inställning där jag diskuterar samhällsfrågor både högt och lågt.

Jag säger igen varmt välkommen till BOKVERK.

We READ to KNOW that we not ALONE

 

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer

  1. Hej Malin

   Tack att du hittat hit. Ja visst är böcker underbart och det finns så otroligt mycket bra. Jag vill ju självklart ta del av din 5 i topp lista.

   Kram

 1. Ja! Var min spontana reaktion – älskar böcker och att läsa.
  Gillar känslan att hålla i en bok för att lära mig något nytt eller att fördjupa mig i människors historier. Älskar att bläddra i böcker med vackra stämningsfulla bilder.
  Ser fram emot dina presentationer och boktips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *